Skip to content

هزینه قبوض در ترکیه

هزینه قبوض در ترکیه 16

با توجه به اینکه در مقاله مربوط به هزینه های زندگی در استانبول به هزینه قبوض در ترکیه هم اشاره کردیم؛ در این مقاله قصد داریم کمی جزئی تر به هزینه ها پرداخته و هزینه قبوض آب، برق و گاز در ترکیه را برای خانواده های ۴ نفری بررسی کنیم. نحوه پرداخت هزینه قبوض در ترکیه، تفاوت‌ هایی با ایران دارد. برای آشنایی بیشتر با پرداخت قبوض در ترکیه و سایر دانستنی ها در این باره توصیه می کنیم در ادامه با ما همراه باشید.

هزینه های زندگی در ترکیه

برای اینکه مقوله ی هزینه های کلی زندگی در ترکیه را بهتر درک کنید، هزینه های زندگی در استانبول را در نظر می گیریم؛ حداقل هزینه ی ماهیانه برای زندگی و امرار معاش یک نفر در استانبول را برایتان مثال می زنیم. طبیعتاً هزینه ‌های زندگی در هر جایی از دنیا بستگی به نوع زندگی شخص، نوع خوراک، پوشاک، محل و منطقه زندگی، نوع حمل و … دارد اما میانگین هزینه ماهانه زندگی در کشور ترکیه، حدوداً چیزی در ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ لیر در ماه برای یک نفر است.

(هزینه ها را با توجه به نرخ لیر ۲۳۰۰-۲۴۰۰ تومان؛ با استفاده از  این لینک می توانید قیمت روز لیر به ریال را مشاهده کنید)

هزینه قبوض در ترکیه

ترکیه مثل کشورهای اروپایی، برای مصرف انرژی خیلی سختگیر است و هزینه آب و برق و به خصوص گاز  بالاست. پس مثل ایران امکان ندارد در زمستان با لباس تابستانی در خانه بگردیم و تمام شوفاژها روشن باشد. طبق قانون ترکیه، کلیه قبض های آب، برق و گاز خانه باید به نام مستاجر انتقال پیدا کند. برای به نام زدن قبوض به کارت کیملیک ترکیه یا همان کارت اقامت ترکیه نیاز خواهید داشت.

هزینه قبوض در ترکیه

نحوه به نام زدن قبوض آب، برق و گاز در ترکیه چگونه است؟

همانطور که عنوان شد برای به نام زدن قبوض انرژی در ترکیه داشتن کارت اقامت ترکیه یا همان کیملیک کارت ضروری است. البته برای به نام کردن قبض برق به همراه داشتن پاسپورت کافی است. در صورت نداشتن کیملیک فقط می توانید برق را به نام خودتان زده و برای به نام زدن آب و گاز باید از کسی که کیملیک دارد بخواهید که قبض آب و گاز به طور موقت به نام وی باشد تا کارت کیملیک شما آماده شود.

لازم به ذکر است در صورتی که کنتور بدهی قبلی داشته باشد، پرداخت آن به عهده شما نیست و این بدهی نمی تواند مانعی برای به نام زدن قبوض انرژی شما باشد.

مدارک مورد نیاز برای به نام زدن قبوض در ترکیه

  • شماره کنتور (Tesisat Numarasi) از صاحب خانه خودتان دریافت کنید
  • بیمه داسک (DASK) را از صاحب خانه خود دریافت کنید
  • اجاره نامه برای مستاجرین و سند برای مالکان الزامی است
  • پاسپورت یا کیملیک
  • شماره تلفن شخصی
  • مبلغ دپوزیت برای دریافت حق اشتراک

با همراه داشتن این مدارک به نزدیک ترین اداره آب و برق و گاز محل سکونت خود مراجعه کنید. با ارایه این مدارک، قراردادی که بین شما و ادارات آب و برق و گاز بسته شده را امضاء کرده و تحویل بگیرید. عبارت اشتراک در زبان ترکی (Abonelik Numarasi) یا (Hesap Numarasi) در بالای هر قبض قابل مشاهده است.

هزینه قبوض در ترکیه 1

هزینه قبض آب در ترکیه (Su Faturası)

در ترکیه آب توسط شهرداری های محلی تامین می شود. اداره آب در شهر های ترکیه نام های مختلفی دارد. مثلا در شهر استانبول ایسکی ISKI و در آنتالیا ASAT  نام دارد. در اداره آب برای حق اشتراک و به نام زدن مبلغ حدودا ۲۰۰ لیر به عنوان دپوزیت هم بصورت نقدی و هم بصورت اقساط دو ماهه قابل پرداخت است که مبلغ قسط ماهیانه بر روی قبض مصرفی اضافه می شود.

نکته‌ای که در این زمینه باید بدانید این است که مناطق پر گردشگر ترکیه اغلب با کم ‌آبی مواجه ‌اند. بنابراین مرسوم است که خانه ‌های این مناطق مجهز به منبع آب مجزا و مخزن باشند و مشکلی در این زمینه متوجه شما نخواهد بود. توجه کنید که اگر خانه شما در مناطق توریستی ترکیه است حتماً از این امکان برخوردار باشد.

  بیمه داسک در ترکیه (DASK)

اگر مخازن آب و یا فاضلاب اجاره‌ای منزل شما شکسته و یا فرسوده باشند می‌توانید آن‌ها را تعویض کنید. فراموش نکنید که این تعویض تنها با مجوز شهرداری ممکن است. خوشبختانه اگر حین اجاره منزل مخزن فرسوده باشد مسئولیت پرداخت ‌ها با صاحب‌ خانه خواهد بود. همچنین لازم است بدانید، شماره ملی اصلاحات آب در ترکیه ۱۸۵ است.

  جدیدترین قیمت سیگار در ترکیه

متوسط هزینه قبض آب در ترکیه برای یک خانواده ۴ نفره ۵۰ الی ۸۰ لیر است.

هزینه قبوض در ترکیه 2

هزینه قبض برق در ترکیه (Elektrik Faturasi)

در ترکیه برق در انحصار دولت و توسط (TEDAŞ) که مخفف (Turkiye Elektrik Dagitim Anonim Sirketi ) است، تامین می شود. در این کشور هنگامی که برای حامل برق ثبت نام می کنید، باید میزان برق مصرفی خودتان را انتخاب کنید. بهتر است حجم برق خریداری شده برای منزلتان، کمی بیش از میزان مصرفی تان باشد. در حالت کلی ۱۲ تا ۱۵ کیلووات برای بیشتر خانه های اجاره ای کافی و بیش  از میزان مصرفشان می باشد.

توجه داشته باشید که اداره برق ترکیه (TEDAŞ) نسبت به مصرف بیش از حد تعیین شده و دیرکرد در پرداخت قبوض، بسیار سخت گیر بوده و اقدام به قطع برق مصرف کننده می کند؛ پس سعی کنید درخصوص میزان مصرف خود، با دقت برنامه ریزی و مصرف کرده و قبض تان را سروقت پرداخت نمایید. همچنین شماره ملی اتفاقات برق در کشور ترکیه ۱۸۶ می باشد.

هزینه قبوض در ترکیه 3

در ترکیه برق توسط شرکت های خصوصی تامین می شود و از اینرو اداره برق در شهر های ترکیه به نام های مختلفی است بطور مثال در استانبول CK Boğaziçi Elektirik نام دارد. در اداره برق برای حق اشتراک و به نام زدن قبض مبلغ حدودا ۲۰۰ لیر به عنوان دپوزیت بصورت نقدی دریافت می شود.

متوسط هزینه قبض برق در ترکیه برای یک خانواده ۴ نفره ۱۰۰ الی ۱۵۰ لیر است که بستگی به مصرف شما و وسایل الکتریک خانه مثل کولر و … دارد که در فصل تابستان بالطبع بیشتر است.

هزینه قبوض در ترکیه 4

هزینه قبض گاز در ترکیه (Doğalgaz Faturası)

در ترکیه و به عنوان مثال در آنکارا یا استانبول شرکت های ارائه دهنده خدمات گاز (GDAŞ) و (EGO) هستند. در برخی مناطق، می بایست از توزیع کنندگان محلی اقدام به تهیه کپسول گاز کنید. در مجتمع های بزرگ یا توسعه یافته آپارتمانی، ممکن است تمامی مالکان اقدام به خرید مخزن گاز برای مجتمع، از طریق سیستم لوله کشی محلی کنند.

اگر در منطقه مسکونی شما شرایط بدین گونه باشد، می بایست بجای پرداخت هزینه گاز مصرفی خود به شرکت گاز، به شرکت ارائه دهنده این سیستم (مخزن گاز و لوله کشی)، پرداخت نمایید. شماره ملی اصلاحات گاز طبیعی ۱۸۷ می باشد.

متوسط هزینه قبض گاز در ترکیه برای یک خانواده ۴ نفره در خانه شخصی ساز ۲۰۰ الی ۴۰۰ لیر است که بستگی به شرایط، مصرف خانوار و سایر عوامل دارد و می تواند کم و زیاد شود. جالب است بدانید در ترکیه، در برخی مناطق برای اجاق گاز هزینه جداگانه ماهیانه باید پرداخت کنید که متوسط ۱۰-۳۰ لیر خواهد بود.

هزینه قبوض در ترکیه 5

در کشور ترکیه اگر در داخل مجتمع مسکونی زندگی کنید، هزینه گاز، به جز اجاق گاز (Ocak)، که جداگانه پرداخت می شود، هزینه ای دیگر نیز به عنوان قبض گاز به عنوان (هزینه آب گرم حمام، دستشویی، شوفاژ و …) از شما دریافت می شود که بستگی به فصل و مصرف خانوار و سایر عوامل تاثیرگذار، معمولا بین ۱۰۰ الی ۲۰۰ لیر خواهد بود که ممکن است به خاطر شرایط حاکم هزینه کمتر یا بیشتر نیز باشد.

هزینه قبوض در ترکیه 6

نحوه پرداخت قبوض در ترکیه

هزینه قبوض در ترکیه به طور کلی به صورت ماهانه پس از اندازه گیری های مختلف مشخص می شود. بر این اساس در پایان ماه قبض های شما طبق مصرف برق، گاز و یا آب مصرفی شما در آن ماه محاسبه شده و به آدرس شما ارسال می شود. در این قبض آخرین مهلت پرداخت نیز نوشته می شود و شما باید قبل از آخرین مهلت پرداخت، بدهی خود را پرداخت کرده باشید. در غیر این صورت برق، گاز و یا آب شما قطع خواهد شد.

  شرکت های بیمه درمانی در ترکیه

امروزه روش های بسیاری برای انجام این کار ایجاد شده است. ما در اینجا روش های مختلف پرداخت قبوض و نحوه پرداخت آن را توضیح خواهیم داد:

پرداخت قبض از دفتر مرکزی شرکت

شاید سنتی ترین روش پرداخت هزینه قبوض در ترکیه مراجعه به دفتر مرکزی شرکت مربوطه، انتظار در صف و نهایتا دریافت رسید پرداخت باشد. با این حال، این روش برای برخی افراد خسته کننده و دشوار است، به خصوص که نیازمند چندین ساعت زمان و هزینه تردد در سطح شهر را نیز شامل می شود؛ مخصوصا اگر دفتر مرکزی این مراکز، از محل سکونت دور باشند؛ بنابراین، بهتر است این روش را به عنوان روش آخر در نظر بگیرید.

پرداخت قبض از دفاتر PTT

PTT یک شرکت پستی دولتی است که دارای دفاتر متعدد در نقاط مختلف ترکیه می باشد. این مراکز که بواسطه خدمات سریع و دقیق خود شناخته می شوند، تمام روزهای هفته از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰ بعد از ظهر، به جز روزهای شنبه و یکشنبه، فعالیت می کند.

  از ترکیه چی بخریم، چی نخریم

می توانید انواع قبوض خود را مانند: برق، آب و اشتراک اینترنت، از طریق دفاتر این شرکت پرداخت کنید. این روش، به دلیل وجود مراکز PTT در اکثر محلات ترکیه، نسبت به روش اول آسان تر است.

پرداخت هزینه قبوض در ترکیه با استفاده از حساب بانکی

در این روش بدون مراجعه حضوری به هیچ درگاهی، قبوض خود را پرداخت می کنید. در این روش تنها کافی است که حساب بانکی در ترکیه داشته باشید. پس از این شما می ‌توانید با گزینه پرداخت خودکار خیال خودتان را از پرداخت هر چه قبض است راحت کنید.

هزینه قبوض در ترکیه 7

مزایای پرداخت الکترونیکی هزینه قبوض در ترکیه؟

  • امکان پرداخت صورتحساب در شعب بانکی، از طریق تلفن همراه یا دستگاه خودپرداز.
  • پرداخت قبض از حساب بانکی یا کارت اعتباری در مهلت تعیین ‌شده برای پرداخت، با انتخاب قابلیت پرداخت خودکار.
  • اگر مانده حساب شما کافی نباشد، سرویس پیامکی برخی از بانک ها می‌تواند به صورت رایگان به شما اطلاع دهد.
  • هنگام پرداخت صورتحساب، بانک ها هیچ کمیسیونی دریافت نمی‌کنند.
  • استفاده از اینترنت بانک، بهترین راه برای پرداخت قبوض در ترکیه است. در مورد پرداخت هزینه قبوض در ترکیه باید این نکته را مد نظر داشته باشید که نام قبض باید با نام پرداخت ‌کننده تطابق داشته باشد. پس حتماً توجه داشته باشید که برای به نام زدن قبض‌ ها مدارک لازم و کافی را به همراه داشته باشید.

پرداخت هزینه قبوض و شارژ ماهیانه ترکیه از ایران

این قابلیت برای افرادی است که به دلایل مختلف در ترکیه حضور نداشته و امکان پرداخت قبوض را ندارند. شما از طریق این فرم می توانید قبوض برق، اینترنت، آب و شارژ ماهیانه منزل خود در ترکیه را به صورت ریالی از ایران پرداخت کنید. قبوض شما نهایتا تا ۲۴ ساعت پس از تکمیل فرم توسط شما پرداخت خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سرویس پرداخت قبوض تیم ترکیه ۱۱۸ مراجعه کنید.

هزینه اینترنت و سرویس های پخش فیلم خانگی و اینترنتی ترک

هزینه ماهیانه اینترنت در ترکیه بسته به این که چه سرعتی را انتخاب می کنید متفاوت است. در حالت معمول هزینه اینترنت خانگی ۸۰ الی ۲۰۰ لیر و با سرعت ۲۵ الی ۱۰۰ مگابایت است. سرویس های اینترنتی خانگی ترک نیز شامل پخش سریال، کانال های معتبر بین المللی، لیگ فوتبال کشورهای مختلف و … است که شامل (D-Smart)، (Blue Tv) و (Digiturk) می شوند. قبض جداگانه ای برای این سرویس ها در نظر گرفته نمی شود و هزینه آن ها را به همراه هزینه اینترنت پرداخت می کنید.

هزینه قبوض در ترکیه 8

هزینه سرویس های پخش فیلم اینترنتی خارجی

با پرداخت هزینه اضافی ماهیانه (۲۰ الی ۳۰ لیر) به برخی شرکت های خارجی می توانید از سرویس های پخش فیلم آنها بهره مند شوید؛ سرویس هایی مثل (Netflix)، (Apple tv ) و …

هزینه قبوض در ترکیه 9

جهت دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان 118 ترکیه شماره واتساپ خود را وارد کنید

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

اشتراک گذاری این مطلب

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید:

4 نظر

  1. هزینه قبوض در ترکیه 24

    مشکل اینجاست که ما درامد خود را به ریال و این هزینه ها را به دلار و لیر حساب میکنیم و برایمان گران بنظر میاد ! درحالیکه اگر پول ملی ما را این حاکمان اینقدر پهن وار ارذل نمیکردند! و دلار ، حالا ۷ تومن و هزار تومن هم نخواستیم ! اگر همان ۳هزار تومن بود؛ براحتی اب خوردن این هزینه ها را پرداخت میکردیم ؛ ولی الان با لیر ۲۶۰۰تومانی ، هزینه قبوض برای ما در ترکیه ۱/۵ الی ۲ میلیون تومان میباشد ! که برای کارمند و قشر متوسط و پایین سخت و شاید ناممکن باشد!! اما برای نکبت زاده ها اسان است ! چون کلی پول اختلاسی دارند!..

  2. هزینه قبوض در ترکیه 25

    چقدر زندگی تو این کشور مزخرفه
    فقط باید کار کنی پول قبض بدی

    • هزینه قبوض در ترکیه 26

      شما زندگی نکن

  3. هزینه قبوض در ترکیه 27

    عالی🙏🏼🌹💎


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پیش از تماس با ما این موارد را در نظر بگیرید:

  1. با این شماره تنها جهت خرید و اجاره ملک در ترکیه تماس بگیرید. 
  2. امکان پاسخگویی در روزهای یکشنبه وجود ندارد.
  3. لطفا پیغام خود را به صورت متن یا پیام صوتی ارسال نمایید و از تماس صوتی خودداری کنید.
  4. این خانه ممکن است به فروش رفته و یا اجاره داده شده باشد، اما موارد مشابه همواره موجود است.
  5. ما در استانبول اروپایی، شهر آلانیا و آنتالیا فعال هستیم.

دریافت مشاوره حقوقی اختصاصی

در صورتیکه تمایل به دریافت مشاوره حقوقی اختصاصی توسط وکیل مجموعه ما دارید، می توانید از طریق لینک زیر وارد واتساپ شده و وقت مشاوره دریافت نمایید. 

×