اجاره خودرو در ترکیه

آشنایی با نحوه اجاره خودرو در ترکیه

از آن جایی که ترکیه یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری و زندگی برای ایرانیان می باشد، خرید خودرو در ترکیه و اجاره خودرو در ترکیه از اهمیت ویژه ای برخوردارند. در کشور ترکیه خوشبختانه امکان اجاره روزانه و ماهیانه خودرو سواری به راحتی فراهم است. سایت های آنلاین بسیاری این خدمات را ارائه می کنند و حتی خودتان هم می توانید به صورت حضوری به دفاتر موجود در سطح شهر مراجعه کنید و نسبت به اجاره خودرو مورد نظر اقدام کنید. در ادامه این مقاله شما را با مدارک، شرایط و هزینه های لازم جهت اجاره خودرو در ترکیه آشنا خواهیم نمود.

مدارک لازم برای اجاره خودرو در ترکیه

  • کردیت کارت با لیمیت کافی (به نام خود شخص) برای اجاره خودرو که بعضی از دفاتر به جای کردیت کارت، پول نقد هم قبول می کنند
  • اصل و کپی پاسپورت (اگر از دفاتر شرکت های موجود در فرودگاه ها، به دنبال کرایه خودرو هستید، از ورود شما به ترکیه نباید بیشتر از ۳ روز گذشته باشد)
  • گواهینامه
  • عکس
  • کارت شناسایی یا (کارت کیملیک ترکیه)
  • سند اقامت یا ارائه آخرین قبض (باید به روز باشد)
  • پاسپورت بین المللی شخص متقاضی (یا ترجمه گواهینامه بصورت رسمی که به تایید کنسولگری ایران رسیده باشد)
اجاره خودرو در ترکیه 1

شرایط اجاره خودرو در ترکیه چکونه است؟

  • با توجه به شرایط بیمه باید کسی که اقدام به اجاره خودرو در ترکیه می کند حداقل ۲۱ سال سن داشته باشد. همچنین برای اجاره ماشین های لوکس و بزرگ هم متقاضی باید ۲۸ سال سن داشته باشد.
  • باید حداقل ۲ سال از زمان گواهینامه شما گذشته باشد تا بتوانید وسیله نقلیه کرایه کنید. همچنین در صورتی که بخواهید خودرو لوکس و بزرگ اجاره کنید باید حداقل ۳ سال از تاریخ صدورگواهینامه گذشته باشد.
  • اگر قصد اجاره ۲ یا چند نفری خودرو را داشتید باید در قراردادتان حتما قبل از تحویل خودرو قید کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاید.
  • هنگام اجاره خودرو در ترکیه اگر به صورت نامحدود اجاره نکرده باشید در صورت استفاده بیش از حد از کیلومتر مجاز برای هر کیلومتر ۵۰ کوروش اضافی در انتها پرداخت خواهید کرد.
  • برای اجاره خودرو در ترکیه باید تمام یا قسمتی از هزینه (پیش پرداخت) آن را هنگام اجاره به صورت نقدی، کارت اعتباری، حواله بانکی یا حساب Paypal پرداخت کنید.
  • حین استفاده از خودرویی که اجاره کرده اید هزینه های مربوط به جریمه ها و خسارت های احتمالی و سایر موارد از این قبیل باید بیمه شوند. برای این کار هنگام اجاره باید مبلغ معینی را به عنوان وثیقه در کارت اعتباری خود بلوکه کنید که به این عمل در ترکیه (Provizyon) گفته می شود و به عنوان وثیقه ای برای خسارت های احتمالی بلوکه می شود. برای گردشگران ایرانی که کارت اعتباری ندارند معمولا مبلغ ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ لیر به عنوان دپوزیت دریافت می شود.
  • هنگام دریافت و تحویل خودرو باید آدرس دریافت و تحویل و ساعت دریافت و تحویل مشخص باشند. هنگام تحویل خودرو تا یک ساعت تاخیر شامل هزینه نمی شود ولی برای بیشتر از یک ساعت تاخیر هزینه اضافی از شما دریافت خواهد شد.
  • هنگام تحویل گرفتن خودرو از سطح سوخت آن اطمینان حاصل شود. اگر هنگام تحویل دادن سوخت مازاد در ماشین باقی مانده باشد هزینه آن به شما پرداخت نخواهد شد ولی اگر طبق قرارداد سوخت کافی در خودرو وجود نداشت در هتگام تحویل هزینه پرداختی تان را می توانید تحصیل کنید.
  • معمولا در تمامی خودروهای اجاره ای دستگاه پرداخت عوارض HGS و OGS وجود دارد و هزینه استفاده از HGS و OGS + ۱۰ لیر هزینه خدمت در انتها موقع تحویل از اجاره کننده گرفته می شود.
  • با خودروهای کرایه ای در ترکیه نمی توان به خارج از کشور سفر کرد.
  • هنگام اجاره خودرو در ترکیه اگر تا ۲۴ ساعت قبل از دریافت خودرو درخواست خود را لغو کنید در این صورت هزینه ای ۵۰ لیری یا بیشتر به عنوان جریمه از شما اخذ می شود و قرارداد لغو خواهد شد. ممکن است مبلغ جریمه کم یا زیاد شود.
اجاره خودرو در ترکیه 2

هزینه و نرخ اجاره خودرو در ترکیه

در ترکیه اگر بخواهید روزانه خودرو اجاره کنید به طور متوسط مبلغی حدود ۱۸۰ تا ۵۰۰ لیر به ازای هر روز از شما دریافت خواهد شد. در صورتی که اقدام به اجاره ماهانه ی خودرو در ترکیه کنید این هزینه به ازای هر روز خیلی کمتر از مبلغ قبلی خواهد شد و چیزی حدود ۸۰-۱۵۰ لیر روزانه برای شما هزینه خواهد داشت.

همچنین به دلیل اینکه بسیاری از گردشگران ایرانی که مبادرت به اجاره خودرو در ترکیه می کنند دارای کردیت کارت نیستند هنگام اجاره ماشین از آن ها مبلغی به صورت نقد دریافت می کنند. مبلغ دریافتی از شرکتی به شرکت دیگر متغیر است و به طور متوسط بین ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ لیر است.

لیست قیمت خودروهای پرطرفدار

در زیر لیست قیمت حدودی روزانه تعدادی از خودروهای معمول و پرطرفدار را می توانید مطالعه کنید.

رنو سیمبل۱۶۰ لیر
رنو کلیو۱۷۰ لیر
پژو ۳۰۱۲۸۰ لیر
هیوندای i۲۰۱۶۰ لیر
سوزوکی سوییفت۱۸۰ لیر
تویوتا کرولا۲۸۰ لیر
فورد فوکوس۳۰۰ لیر
پژو ۲۰۰۸۳۱۰ لیر
آئودی A3۴۰۰ لیر
اجاره خودرو در ترکیه 3

نکات مهمی که هنگام اجاره وسیله نقلیه در ترکیه باید به خاطر داشته باشید

  • حتما یک نسخه از قرارداد اجاره ماشین، بیمه ماشین و گواهینامه بین المللی رانندگی خود را هنگام رانندگی همراه خود داشته باشید.
  • در شهرهای بزرگ مانند آنتالیا و استانبول حتماٌ آدرس دقیق محل هایی را که می خواهید با ماشین بروید را با شخصی که نقشه و آدرس دقیق را می داند چک کنید.
  • اگر با تور استانبول به این شهر سفر می کنید و قصد اجاره خودرو در ترکیه را دارید، حتماٌ از راهنمای تور خود کمک بگیرید تا شرکت مناسبی را به شما معرفی نماید.
  • معمولاٌ در ماشین هایی که برای اجاره واگذار می شوند، مقدار زیادی بنزین وجود ندارد. بنابراین پس از اجاره ماشین اول به نزدیک ترین پمپ بنزین مراجعه کنید.

قبل از تحویل خودرو، بخش های آسیب دیده بر روی بدنه ی ماشین را کنترل و فیلمبرداری کنید و در قرارداد، تمامی موارد، توسط مسؤل مربوطه ذکر و امضا شده باشد.

اجاره خودرو در ترکیه 4

سایت های مطمئن کرایه و اجاره خودرو در ترکیه

وبسایت های معروف برای کرایه خودرو در ترکیه به صورت زیر می باشند:

اجاره خودرو در ترکیه

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه

بیمه درمانی در ترکیه

گرفتن بیمه درمانی در ترکیه یا سیگورتا (Sigorta) مطابق با قانون این کشور یکی از مدارک لازم برای دریافت اقامت ترکیه (کوتاه مدت) می باشد. قانون افراد خارجی و حمایت از بین المللی که از آوریل ۲۰۱۴ به اجرا در آمد بیمه درمانی در ترکیه را پیش شرط لازم برای صدور مجوز اقامت برای اتباع بیگانه می داند. افرادی که برای راندوو ترکیه اقدام کرده اند در یک مرحله باید نوع بیمه خود را انتخاب کنند.

در ترکیه بیش از ۳۰ شرکت ارائه دهنده خدمات بیمه سلامت برای اتباع خارجی که مورد قبول اداره مهاجرت ترکیه هستند وجود دارد که هریک پوشش های مختلفی بر اساس قرارداد ارائه می دهند. لازم است بدانید که برای اخذ بیمه درمانی در ترکیه نیاز به آدرس در این کشور و مشخصات پاسپورت دارید و حضور فرد متقاضی برای اخذ بیمه ضرروی نیست؛ به این معنی که شما می توانید  از ایران نسبت به اخذ بیمه و حتی راندوو که همان درخواست اقامت می باشد به صورت اینترنتی اقدام کنید.

بیمه درمانی در ترکیه

بیمه درمانی برای خارجی ها در ترکیه

در صورتی که به استانداردهای پزشکی و بیمه درمانی در ترکیه نگاهی اجمالی داشته باشیم متوجه می شویم که ترکیه در زمینه پزشکی و درمانی دارای استانداردهایی در سطح اروپا می باشد؛ فقط با این تفاوت که از نظر هزینه های پزشکی بسیار باصرفه تر است.

صدور بیمه درمانی ترکیه برای خارجی ها به نسبت سایر کشورهای منطقه در سال های اخیر رشد و پیشرفت زیادی را داشته است. در سال های گذشته به دلیل رشد اقتصادی بالا در بسیاری از مناطق ترکیه حتی روستا های این کشور بیمارستان های بسیاری افتتاح شده اند و شاهد پیشرفت بیمارستان های استانبول و ترکیه در سال های اخیر هستیم. از مشهورترین این پروژه های پیشرفته بیمارستانی می توان به بیمارستان های شهیر هاستانه لری (Şehir Hastaneleri) اشاره کرد.

دولت ترکیه توانسته است با تصویب قوانین، شهروندان خود را ملزم به بیمه کردن نماید و همچنین با تصویب هیأت دولت در خصوص افرادی که برای اقامت دائم ترکیه و یا اخذ شهروندی ترکیه اقدام کرده اند ثبت نام بیمه درمانی برای خارجی ها در ترکیه الزامی شده است. در این راستا در صورتی که شما برای مواردی مانند کار در ترکیه، ثبت شرکت در ترکیه، تحصیل در ترکیه و … اقدام می کنید در کنار آن نیز لازم است برای بیمه درمانی در ترکیه نیز اقدامات لازم را انجام دهید.

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 5

بیمه درمانی خصوصی در ترکیه

بیمه درمانی خصوصی ترکیه نوع دیگر بیمه برای مهاجران دارای اجازه اقامت در ترکیه است. این بیمه علاوه بر اینکه شخصا انجام می شود، می توان آن را برای همه اعضای خانواده در هر زمان به هر نحوی که متقاضی مدنظر دارد پوشش داد.

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 6

انواع بیمه درمانی برای اتباع خارجی در ترکیه

دولت ترکیه همه شهروندان را موظف کرده است تا از خدمات بیمه های درمانی در ترکیه استفاده کنند. هزینه های پزشکی در ترکیه در صورتی که شخص بیمه نداشته باشد بسیار بالا می باشد. بیمه درمانی خارجی ها در ترکیه نیز الزامی می باشد البته برای افراد زیر ۱۸ و بالای ۶۵ سال در شرایط خاص بیمه الزامی نیست.

بیمه درمانی در ترکیه برای اتباع خارجی به دو صورت انجام می پذیرد که در ادامه برای شما عزیزان توضیح داده ایم.

بیمه دولتی شرکت های خصوصی ترکیه

 این بخش مختص اشخاص و سرمایه گذارانی است که درکشور ترکیه ثبت شرکت کرده اند و یا سرمایه گذار یک شرکت هستند و یا در یک شرکت ترک استخدام هستند که در این صورت کارفرما با پرداخت حق بیمه سالیانه می تواند برای آن شخص ذکر شده بیمه دولتی دریافت کنند.

همچنین برای آشنایی با مزایای بازنشستگی در کشور ترکیه می توانید این مقاله را نیز مطالعه نمایید.

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 7

بیمه خصوصی شرکت های خصوصی

شاید بتوان گفت بیمه درمانی خصوصی در ترکیه جزو رایج ترین و ضروری ترین بیمه های درمانی ترکیه برای خارجی ها است به خصوص برای افرادی که درصدد اخذ اقامت کوتاه مدت ترکیه و یا اخذ اقامت بلند مدت ترکیه هستند. در مورد روش های بیمه خصوصی از طریق شرکت های خصوصی می توان گفت، این روش رایج ترین و آسان ترین کاری است که اتباع خارجی و به ویژه ایرانیان برای بیمه شدن استفاده می کنند. در نتیجه اگر شما به هر طریق دیگری غیر از سرمایه گذاری و کار برای اقامت ترکیه اقدام کردید باید از این طریق نسبت به دریافت بیمه اقدام کنید.

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 8

هزینه بیمه خصوصی برای اخذ اقامت ترکیه

طبق قوانین ترکیه افراد زیر ۱۷ و بالای ۶۵ سال نیاز به پرداخت هزینه بیمه درمانی ندارند. افراد ۱۸ تا ۲۳ ساله، حدود ۶۵۰ لیر در سال و افراد ۲۳ تا ۶۵ ساله، حدود ۵۱۰۰ لیر در سال هزینه بیمه درمانی باید بپردازند.

لازم به ذکر است، داشتن بیمه سلامت برای افراد زیر ۶۵ سال، اجباری است.

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 9

مزایای بیمه درمانی خصوصی ترکیه

  • شما می توانید برای درمان هر گونه بیماری از جمله تصادف یا بستری در بیمارستان های خصوصی با قیمتی بسیار پایین تا یک سال برآورده نمایید.
  • اگر شما استطاعت هزینه بیمه درمانی در ترکیه را نداشتید می توانید از بیمه درمانی خصوصی خود استفاده کنید و در آینده بازپرداخت داشته باشید.
  • خودتان می توانید هر دکتر و یا پزشک متخصص را برای معالجه انتخاب کنید.
  • با بیمه درمانی خصوصی ترکیه شما مانند راحتی هتل لذت می برید همچنین با بالاترین کیفیت خدمات را دریافت می کنید و احساس راحتی می کنید.
  • با بیمه درمانی خصوصی شما چه بستری سرپایی و یا بستری چند روزه نسب به بیماری خود داشته باشید در همان شهر و یا کشورهای دیگری در جهان بهترین کیفیت را دریافت خواهید کرد.
  • نسبت به تعرفه ای که انتخاب می کنید هنگامی که شما به یک حادثه یا بیماری در خارج از کشور دچار شدید می توانید از تمامی خدمات آن استفاده کنید.
شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 10

موارد تحت پوشش بیمه درمانی در ترکیه

  • هزینه های بستری شدن در بیمارستان
  • درمان های سرپایی
  • خدمات ارائه شده در بیمارستان مانند اتاق عمل، بی هوشی، آزمایشگاه، رادیولوژی و…
  • هزینه های پیوند اعضا
  • شیمی درمانی، پرتو درمانی و دیالیز
  •  درمان های دندان پزشکی و جراحی بینی که در اثر حادثه یا تصادف ایجاد شده باشد
  • کلیه آزمایش‌های میکروب شناسی و پاتوبیولوژی
  • رادیولوژی و تصویر برداری
  • MRI
  • هزینه ی بستری شدن در بخش های مراقبت های ویژه
  • هزینه های دارو
  • ویزیت پزشک و کلیه آزمایش‌های لازم برای تشخیص و یا جلوگیری از بیماری ها

ذکر این نکته ضروری است که در انتخاب نوع بیمه و شرکت بیمه، دقت کنید تا بتوانید از حداکثر خدمات ارائه شده از طریق بیمه ها بهره‌مند شوید.

شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 11

شرکت های خصوصی بیمه درمانی در ترکیه

شرکت های خصوصی بیمه درمانی در ترکیه نیاز های پزشکی درمانی شما را در قبال امراض، تصادفات و اتفاقات را تأمین می کنند تا شما از نظر روحی و مالی فشار زیادی را متحمل نشوید و با خیالی آسوده به زندگی تان ادامه دهید. این شرکت ها به شما این امکان را می دهند که خودتان هر دکتر و یا پزشک متخصص را برای معالجه انتخاب کنید.

جهت رفاه حال شما لیست شرکت های بیمه درمانی خصوصی در ترکیه که می توانید از وبسایت Sigortam.net از آن ها بهره مند شوید را برایتان تهیه کرده ایم. میتوانید با مراجعه به این وبسایت (Sigortam.net)، بسته به نوع بیمه درخواستی تان از مناسب ترین قیمت های بیمه درمانی شرکت های خصوصی ترکیه بهره مند شوید.

  • Axa Sigorta
  • Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta
  • Aksigorta
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ergo Sigorta
  • Groupama Sigorta
  • Güneş Sigorta
  • Mapfre Genel Sigorta
شرکت های بیمه درمانی در ترکیه 12